Stranden van Rhodos

Het Griekse eiland Rhodos is al tijdenlang een enorm populaire vakantiebestemming onder ons Nederlanders. Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen, denk aan de prachtige stranden van Rhodos en de gezellige badplaatsen. Rhodos is kort gezegd een echte toeristenpleister. Ga heerlijk liggen aan één van de prachtige stranden van Rhodos, beoefen de leukste watersporten en bestel een heerlijk drankje.

Het is mogelijk om een ligbed met een parasol af te huren, om het plaatje compleet te maken. Rhodos beschikt over meerdere stranden, allemaal weer net even anders. Het ene strand is wat rustiger, terwijl de ander wat gezelliger is. Wij hebben enkele stranden op Rhodos voor jou uitgelicht, zodat jij weet waar jij op Rhodos naartoe moet voor het beste strand.

Tsampika Beach, een van de mooiste stranden van Rhodos

Zoek jij een mooi strand op Rhodos? Dan kom je al snel terecht op Tsampika Beach. Dit strand heeft een speciale bijnaam, het wordt ook wel de goudkust van Rhodos genoemd. Dit strand staat bekend als één van de populairste stranden van het eiland. Tsampika Beach ligt nabij het dorpje Archangelos.

Kolimbia Beach

Dichtbij Tsampika Beach is het het Kolimbia Beach te vinden. Dit is een wat drukker gebied, aangezien er meer faciliteiten en accommodaties beschikbaar zijn voor de vakantiegangers. Het is wel één en al gezelligheid, aangezien er ontzettend veel eetgelegenheden bij Kolimbia Beach te vinden zijn. Het is ook een geschikte locatie voor watersporters. Huur een eigen bedje, open de parasol en geniet op het Kolimbia Beach. Dit strand is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Prasonisi Beach

Prasonini Beach is een geschikte strand voor windsurfers en mensen die van rust houden. Dit wat rustigere strand op Rhodos behoort tot één van de rustigere stranden. Hoewel het een rustieke locatie is, zijn er wel genoeg eetgelegenheden te vinden. Daarnaast is het mogelijk om nabij dit strand een appartement of villa te huren. Let wel op, het is niet altijd gemakkelijk om het strand te bereiken. Het is slim om tijdens de vakantie op Rhodos een degelijke auto te huren. Maar wanneer jij Prasonini Beach bereikt dan kan er genoten worden van een geweldige en overweldigende omgeving.

Lardos Beach

Er is ontzettend veel keuze aan stranden op Rhodos, waardoor de één wat bekender is dan de ander. Een onbekend strand op het eiland is Lardos Beach. Dit strand ligt op ruim zestig kilometer van Rhodos stad af, maar dan krijg je ook wel wat. Wanneer jij wat meer te besteden hebt voor de vakantie dan is dit gebied een aanrader. Bij Lardos Beach zitten prachtige resorts gevestigd, waarvan de meeste vijf sterren hebben en all-inclusive verzorging aanbieden. Een wat rustigere oplossing is een villa afhuren, daarvan zijn er hier ook meerdere te vinden. Van alle stranden op Rhodos is Lardos Beach één van de meest exclusieve.

Rhodos