Uitgaan en nachtleven op Rhodos

Het uitgaan en het nachtleven op Rhodos zijn populair onder veel toeristen die naar die prachtige eiland zijn gekomen. Vooral het nachtleven op Rhodos is vrij spectaculair, er zijn een aantal goed discotheken en veel bars waar je kunt genieten van het nachtleven. Daarnaast kun je relaxt uitgaan met je vrienden of familie, even lekker een terrasje pakken

Uitgaan en nachtleven op Rhodos

Op het eiland Rhodos zijn er twee bekende en zeer populaire uitgaansgebieden, Rhodos stad en Faliraki. Vooral Faliraki is populair bij jongeren die naar Rhodos zijn gekomen voor hun feest vakantie. Faliraki heeft twee straten die zich helemaal hebben toegewijd aan het nachtleven, natuurlijk kun je hier ook gewoon overdag uitgaan.

In het nieuwe gedeelte Rhodos stad is er een straat vol met bars en een groot casino. Ook in andere delen van Rhodos stad zijn er volop uitgaansgelegenheden te vinden. Vooral de straat Orfanidou zit vol met uitgaansgelegenheden, het wordt daarom ook wel barstreet genoemd. Deze straat zit vol met cafés, bars en restaurants. De meeste uitgaansgelegenheden hebben wel een terras waar je lekker kunt genieten van zon of even kunt afkoelen in de schaduw.

Na zonsondergang wordt het druk

Overdag is het een stuk rustiger als ’s avonds, na zonsondergang wordt het pas echt druk. De feest menigte gaat door totdat de zon weer opkomt, als dus compleet wilt losgaan dan ben je hier aan het juiste adres. Bij de bekende en populaire club Colorado wordt er van alles gedraaid door goede dj’s. Club Colorado beschikt over meerdere verdiepingen met ieder zijn eigen muziek stijl. Je kunt hier loungen en dansen en natuurlijk aan de bar zitten met één van de lekkere drankjes die ze hier verkopen. Er zitten hier zelfs Nederlandse horeca bedrijven gevestigd. Veel jongeren leven zich uit in de Down Under Bar, ze draaien hier de nieuwste en populairste muziek.

In Faliraki zitten meerdere clubs, Q club is wel het meest bezocht. Ze hebben hier meerdere zalen waar verschillende soorten muziek worden gedraaid. Ziggy’s and Charlies bar kun je de bekende viskom bestellen, dit is een mega groot glas gevuld met drank, je kunt hieruit met meerdere mensen drinken via een rietje. Dat wordt een mooi wedstrijdje wie het meeste kan drinken, en natuurlijk wie er daarna het langst blijft staan.

In één van de grotere badplaatsen Lalyssos vindt je volop bars waar ook goed kunt uitgaan. Ook in de andere badplaatsen kun je volop uitgaan in bars cafés en clubs. Op sommige plekken zijn er Beach clubs gevestigd waar je ook goed kunt genieten van het nachtleven op Rhodos. Het is natuurlijk ook goed mogelijk om met een groepje vrienden of familie je eigen feestje te bouwen op het strand, kampvuurtje, wat te eten en te drinken en je kunt al op een simpele manier genieten van de nacht.

Rhodos